Katniss

Møt Katniss - en utrolig skjønn og koselig hvit pus på fire år som er veldig glad i kos og selskap.

Det tok ikke lang tid før Niss ble komfortabel hjemme hos oss. Hun er svært rolig og tolerant, også med barn, men hun blir også lett skremt av nye mennesker om de lager høye lyder eller store brå bevegelser. Når hun først har blitt kjent med deg derimot, skulle man nesten trodd hun var fryktløs. Viktigst av alt er at Niss er kjempesnill og veldig glad i kos, spesielt å bli klødd på magen.

Hun er beskjeden, men så fort hun blir kjent med deg er det ikke lenger lov å ha lukkede dører i huset, for hun skal nemlig være med og vite hva du holder på med til enhver tid.

Katniss er ikke veldig klengete, hun er for det meste fornøyd med bare å være i samme rom som deg, men det hender ofte at hun hopper opp på sofaen for å kose med deg mens du ser på TV. Da skal det ikke mye til før hun begynner å male, hun maler så fort du ser på henne. Plukker du henne opp og legger henne på fanget, finner hun seg raskt til rette og maler mens hun elter med potene sine i luften. Hun er også passe pratsom og hilser ofte på deg med et forsiktig mjau om du kommer inn fra et annet rom, og svarer av og til tilbake om du snakker til henne.

Hver natt når det er leggetid, tar det ikke lang tid før Katniss klorer på døren for å komme inn og legge seg for å sove på stolen ved siden av sengen din. En sjelden gang på morgenen legger hun seg i sengen med deg også, ellers ligger hun og sover i samme rom som deg hele natten til du står opp. Da spretter hun opp, mjauer på deg, og venter tålmodig ved skålen sin til du gir henne frokost.

Katniss er også en veldig veloppdragen katt, hun skjønner raskt hva hun har og ikke har lov til. Men hun er definitivt glad i mat, og vil prøve å tigge med øynene hvis hun ser deg med en tallerken. Heldigvis vil hun aldri prøve å stjele hva du har. Dersom hun vet hun skal få våtfor derimot, blir hun helt ekstatisk, da mjauer hun, står på to bakben, og gnir seg mot bena dine til maten blir servert.

Hun kommer også løpende for å si hei om du har vært ute hele dagen, men mister fort interessen når hun finner ut at du ikke har våtfor med deg.

Katniss har katte-korona og må derfor være inne- og alenekatt så hun ikke smitter andre katter. Katte-korona smitter ikke til mennesker. Katniss har ingen merkbare virkninger av katte-koronaen, hun er frisk, aktiv og fin.

Katniss er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Katniss et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere