Karma

 

Karma er en vakker, elegant, korthåret kattunge på 7 mnd  med skinnende svart pels og en nydelig personlighet. Hun kom til oss på Halloween sammen med Fiona. «Katteskatten» er blitt kallenavnet hennes, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor, når du blir kjent med henne.

Hun er nysgjerrig, smart og har utforsker trang, så derfor lærer hun seg hvordan ting fungerer veldig raskt. Karma vil helst være der det skjer, så hun fotfølger gjerne menneskene hun bor med. Om det er på badet eller når man ser på tv er ikke så viktig for henne, så lenge hun er med.  Hun elsker å bli kost på magen og kan ligge på rygg med alle fire rett ut, mens hun ligger i armkroken og sover i flere timer til armen din dovner. Karma vil nok bli din bestevenn for livet. Hun kommer hvis du roper på henne og hun er alltid glad for å se deg. Snakker du til henne, får du også ofte svar😊

 

 

Hun blir fort knyttet til «mennesket sitt» og er mer dominerende enn sin gode venn Fiona. Det kan være derfor hun ikke har samme følelser for fosterhjemmets hannkatt, som det Fiona har.Karma ville nok klart seg fint som eneste katt i hjemmet sitt, men ønsket er at hun blir omplassert med Fiona eller får en annen kattevenn i sitt for-alltid-hjem, siden hun er vant med å omgås andre katter.

Karma elsker å løpe og å leke med Fiona. Hun leker med alt hun finner på sin vei og har mye energi som hun helt sikkert vil elske å få utløp for i en hage, når den tiden kommer.

Karma er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere