Kåre

Kåre er en nysgjerrig og leken gutt som akkurat har fylt fire år. Han er en nydelig svart og hvis prins med en unik liten trekant på nesen og hvite sokker på alle fire poter. Etter flere måneder alene utendørs fant han seg raskt til rette i fosterhjemmet og i dag er han en skikkelig koseklump. I starten gjemte han seg når det kom besøk, men det har han sluttet med nå. Han kan fortsatt skvette litt av høye lyder og brå bevegelser, men han roer seg så fort han ser at det ikke er noe farlig.

Kåre er veldig sosial og vil helst være sammen med menneskene sine. Han følger ofte etter forsterfamilien når de beveger seg rundt i huset, og han tilbringer gjerne deler av natten i fotenden av sengen – når han ikke er ute i resten av leiligheten for å leke seg i nattemørket.

Han elsker å bli lekt med og han er også god til å leke på egenhånd. Fiskestand med fjærpynt og lette, sprettende baller er favorittene hans. Han har flere favorittsteder hvor han liker å ligge og slappe av – spisestuestolene liker han spesielt godt. Han er også veldig glad i kos, både dag og natt, så lenge det skjer på hans premisser. Om kvelden ligger han gjerne på brystet til fosterfar og gir seg helt over til deilig magekos.

Kåre er også veldig glad i mat og godbiter. Dagens høydepunkt er ca. klokken 17, når dagens porsjon med våtfôr blir servert. Kåre ønsker seg et hjem hvor han har mulighet til å opprettholde et høyt aktivitetsnivå som samsvarer med appetitten. Noen ganger sitter han i vinduskarmen og observerer utendørslivet, og vi tror han savner å være ute. Han trenger derfor å komme til et hjem som kan gi ham trygge uteomgivelser.

Kåre vil passe godt hos en enslig person, et par, eller en litt rolig familie med større barn (12+ år). Han trenger et hjem som vil leke masse med ham og som etter hvert kan tilby ham trygge, spennende utemuligheter. Kåre kan være litt tøff i trynet med andre katter og bør være eneste katt i hjemmet.

Kåre er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Kåre et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere