Jupiter

Herremannen Jupiter, med svart smoking, er en stor og rolig hankatt  på nesten 4 år, som veier i underkant av 8 kg. Jupiter kommer og møter deg hver dag når du kommer hjem fra jobb for å få litt kos. Når han har fått kos lar han deg gjøre det du vil, til du roper på ham. Da kommer han igjen. Jupiter er glad i å leke litt og favorittleken hans er stangleke med lærremser på. Da kan han holde på en liten stund.

Favorittmaten hans er kokt sei og våtfor og det lager fosterfamilien ofte. Jupiter elsker å leke med Sam. Sam er også fosterpus og bestekompisen til Jupiter. De to har det veldig fint sammen. Derfor kan foralltidhjemmet gjerne ha en annen pus. Jupiter er en sterk hankatt som er snill med alle puser. Han kan fort bli dyttet fra matfatet, så flere andre sterke puser er ikke lurt. Vi tror Jupiter godt kunne trives også som alenepus. Jupiter kan løftes og bæres, men er ikke så glad i det. Det er noe adoptivhjemmet kan øve på videre.

Jupiter er veldig trygg hos fosterfamilien, men vil kunne bruke litt tid på å bli kjent med de som adopterer han. Når dere blir kjent, er Jupiter en veldig rolig og tillitsfull kar. Han liker godt å ligge i sofaen ved siden av deg. Han har ikke ligget på fanget hos fosterfamilien, men det vil nok komme etterhvert. Jupiter trenger et rolig hjem uten barn og hund der han kan utforske omgivelsene i sitt tempo. Jupiter trenger å være innekatt de første årene for å bli vant til alle situasjoner. Adoptivhjemmet må bestemme om han kan slippes ut eller skal være innekatt når den tiden kommer. Jupiter trives som innekatt og adopteres gjerne ut som det.

Jupiter er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Jupiter et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere