Julius og Marcus er reservert

Brødrene Julius Cæsar og Marcus Antonius er 5 måneder gamle, og adopteres ut sammen. Julius er en skikkelig sjarmør. Han er mest grå, men er hvit på potene, i ansiktet og på brystet. Han er en nysgjerrig og tillitsfull pusekatt som elsker både lek og kos. Han kan ligge i armkroken og male i lange tider og kan fort vekk stange deg for å få mer kos hvis du glemmer å klappe ham. Så fort du tar frem en leke er han i fullt firsprang og kan holde det gående lenge. Med store sjarmerende øyne og et herlig lynne er han umulig å motstå når han kommer for å tigge litt godteri. Han møter oss alltid når vi kommer hjem, og går gjerne mellom beina våre, og løper gjerne i forveien når han skjønner at vi skal gå opp eller ned trappa.

Marcus er en skjønn gutt som er nesten helt grå, men med hvite poter, et hvitt felt under halsen, og en liten gråhvit stripe i panna. Han er en godtemums som lett ledes rundt med lovnad om litt godteri, og er den første som dukker opp når maten serveres. Han er veldig oppvakt og elsker å leke, og han er bestemt på å kose når han selv vil. Med de lange beina hopper han definitivt høyere enn alle andre når han er på jakt etter laserlyset. Han møter oss alltid når vi kommer hjem, og følger ofte etter oss rundt i huset, men kan være reservert når det gjelder kosing, spesielt når det kommer fremmede.

Marcus og Julius er veldig gode venner og må få bo sammen. Markus er litt sjenert og ser gjerne hva Julius gjør før han følger etter. De to brødrene er meget gode venner, de lekeslåss, jager hverandre rundt og sovner gjerne utmattet oppå hverandre. De ble født ute i en kattekoloni, og på grunn av den tøffe starten på livet har de dessverre hatt katteinfluensa. De må derfor være innekatter hele livet og må være de eneste kattene i hjemmet. Brødrene er vant til barn fra fosterhjemmet.

Marcus og Julius er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi dem et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere