Jack

 

Jack er en søt helsvart pus på ca 1 år. Han ble veldig fort trygg hos fosterhjemmet, og har også søkt kontakt med andre personer som har vært på besøk. Han har vært veldig snill fra dag en, og er veldig sosial og nysgjerrig. Han fant fort en favorittplass i sofaen på pleddet ved siden av familien, og elsker kos når han ligger der.

 

Han hopper også gjerne opp i senga, enten for å se ut vinduet eller bare for å sove, både med og uten fosterfamilien. Han maler spesielt når han får kos i huset sitt.

Jack spiser helst tørrfor og er mest fornøyd med det. Han er ganske leken, og er veldig glad i oppmerksomhet. Han prater ikke så mye, men møter familien hver dag når de står opp. Han er mest glad i kos når han er på bakkenivå, og går ofte i bena og legger seg ned og ruller når han vil ha kos. Han er veldig glad i kos på magen.

Jack er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi Jack et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere