Isabel

Møt Isabel: Den Makrellfargede Feen på Jakt etter Et Magisk Hjem med et av sine Søsken

🌌 Ahoy, eventyrsøkende sjeler og kattevenner! Bli med inn i Isabels fortryllende verden, vår 9 måneder gamle makrellfargede prinsesse med et øye fylt av stjernestøv og en sjel som synger av eventyr.

🐾 Utforskeren av Det Rolige Kongeriket: I Isabels verden er hver krok av hjemmet et nytt eventyrland. Med hennes nysgjerrige natur, elsker hun å utforske de rolige områdene av sitt trygge hjem.

🌟 En Pels av Magiske Mønstre: Isabels strålende makrellfargede pels er som et kaleidoskop av farger, og hennes tåkete øye tilfører en aura av mystikk og skjønnhet.

🍽️ Gourmeteventyret: Som en ekte fe i matland, nyter Isabel hver bit av sitt favoritt våtfor og tørrfôr, som om det var magiske delikatesser fra en annen verden.

🏰 På Søken etter Et Trygt og Magisk Hjem: Isabel søker et rolig hjem hvor hun kan være stjernen i sitt eget eventyr – et hjem hvor hun og et av hennes kjære søsken kan regjere sammen i harmoni.

🎭 Lekens Magi: Med en lekenhet som er både sjarmfull og fortryllende, bringer Isabel glede og latter til alle rundt henne.

🚪Innekattens Trygge Hav: Som en innekatt, ønsker Isabel et liv trygt innenfor hjemmets fire vegger, hvor hun kan være eneste kjæledyr sammen med sitt søsken.

🌟 En Eventyrlysten Sjel som Trenger Selskap: Isabels unike utseende og personlighet krever et hjem hvor hun kan være stjernen, sammen med et av hennes kjære søsken, i et trygt og kjærlig miljø. 🚢 Er Ditt Hjem Klar for Isabel og hennes søster eller bror? Ta steget inn i Isabels magiske verden.

Denne mystiske skjønnheten, er klar for å finne sitt for-alltid-hjem sammen med et av sine søsken, Tåmmas, Mariann eller Adele (se de andre annonsene).

Isabel er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Isabel et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1250 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere