Frikke

Frikke er en mørk tricolor hunnkatt på snart 5 år. Hun ble fanget inn på Yggeset gjenvinningsstasjon og var en av over 60 katter Dyrenes Hus fikk hjulpet. Hun er en sta jente som er en liten einstøing. Hun kan godta andre katter, men er definitivt sjefen. Hun setter både andre katter og fostermor på plass med å frese litt. Så hun har fått kjælenavnet dronninga.

Vi vet at hun kan bli en flott del av familien bare hun får den tiden hun trenger. Hun elsker mat og kan sitte og tigge på kattevis, ved å sette seg foran deg og se stort på maten. Hun er glad i å leke med laserprikker og hun liker å sove på høye plasser. Det virker som hun foretrekker menn, da hun har latt seg klappe av et tidligere fosterhjem og da bare mannen i huset. Nå er hun i nytt fosterhjem med en ny matfar, han har også fått lov til å klappe henne litt..

Selv om hun er tøff utad er hun også en følsom sjel som er veldig var for forandringer. Nå bor hun sammen med fosterfar som sier hun kan få bo hos ham så lenge hun det er behov for, og det er akkurat slike rause mennesker hun trenger. Hun får lov til å bli tam på sine premisser og ikke våre premisser.

Frikke er en nydelig liten sjel.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere