Frank

Frank er den minste i et kull på fem, men han er den største sjarmøren av alle. Han elsker kos, og kommer løpende til fostermor og far hver gang han våkner med et herlig lite mjau og halen rett til værs. Da vil han gjerne bli klødd godt under haka, bak ørene og ved halen, og lener seg ivrig inn i hendene våre for mer kos.
 
Til tross for at han er mindre enn sine søsken, lar han ikke det stoppe han fra å legge dem alle i bakken under lek. Når han ikke vil ha kos er Frank høyt og lavt, og spinner rundt i leiligheten etter søsken og tante Nadja. Nadja har lagt sin elsk på denne herlige lille gutten, og han får ekstra oppmerksomhet fra tante.
Han er også en liten mammadalt, og løp ofte til mamma  Kit for en god vask og litt kos. Da malte han høyt.
Frank har utrolig stor personlighet til tross for den lille kroppen, og legger sin elsk på de rareste ting. Det siste nye er at han har klart å stjele en nyvasket sokk fra kleskurven, som nå er hans. Denne løper han rundt med i hele leiligheten og leker som en gal med, og hvis brødre eller søstre prøver å nærme seg sokken, knurrer Frank sin advarsel om at her er det bare å holde seg unna!

 

 

Frank er en utrolig nysgjerrig kar, og vil gjerne inspisere det meste ved å tygge på det. Dette førte dessverre til at Frank måte hasteopereres før jul, da han klarte å svelge en stor bit med fleece fra klorestativet i fosterhjemmet. Heldigvis gikk operasjonen bra og Frank har kommet seg 100% siden den gang, men han er fortsatt en tygger extraordinaire. Dette gjør at et potensielt adoptivhjem må passe på at Frank ikke får tilgang til ting han kan tygge på og svelge når han ikke er under oppsyn, som tepper, kosebamser, myke klesplagg og andre myke saker som han kan finne på å tygge på og svelge. Man må også sørge for at han ikke får tilgang til plastbiter som kan tygges og svelges, da også dette er svært interessant for den lille gutten. Fosterhjemmet anbefaler på det sterkeste å forebygge og være føre var, og heller legge bort alt man muligens tenker kan konsumeres av en nysgjerrig kattunge når man ikke kan være til stede og følge med. Dette gjelder også enkelte typer leker. Den perfekte for-alltid familien for Frank vil nok derfor være et ungt eller veletablert par uten små barn, slik at man kan være sikre på at han ikke vil få tilgang til ting han ikke burde få muligheten til å tygge på.

 

Når det er tid for frokost og middag, sitter Frank mellom beina til fostermor og mjauer bestemt for å si ifra at han er sulten, og legger en labb på ankelen hennes når han syns det tar for lang tid å få maten servert. Frank ønsker seg et hjem der han får en lekekamerat. Han går godt sammen med voksne katter, men en ungkatt eller en katt nærmere Franks alder er å foretrekke. Da kan de spinne rundt sammen og finne mye glede og selskap i hverandre. Han er nemlig en aktiv katt som liker å holde seg opptatt og trenger en del aktivisering.

 

 

I tillegg til å være supersosial med mennesker, er Frank også veldig glad i andre katter og har blitt bestevenn med fosterhjemmets egen katt etter at søsknene og mammaen hans ble adoptert ut. På bakgrunn av hans sosiale natur og store behov for stimulering, bør et potensielt adoptivhjem ha minst en katt fra før, eller flere, som Frank kan leke med og som kan holde han med selskap når menneskene hans ikke kan være til stede.

Den eller de heldige som ender opp med å adoptere denne herlige lille gutten vil få en kosekatt av dimensjoner som vil sjarmere menneskene sine i senk dag inn og dag ut, og som vil gi all den kjærligheten han kan til sin nye familie.  Frank er ID-merket, vaksinert og snart kastrert.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere