Foxy og Puma

Koseklumpen Foxy og tillitsfulle vakre Puma er to fininger som kom inn til Dyrenes Hus sammen. De er litt over et år gamle. De leker godt sammen, deler fint mat og deler menneske når det er kos å få. Foxy vil gjerne kose hele tiden, men maser ikke. Han kan leke litt også. Puma er og kjempeglad i kos, men er og veldig leken. Pinne under teppe er favoritten - de er veldig glade i leker.

Puma og Foxy sover gjerne sammen og leker veldig fint med hverandre. De leker mye sammen. Litt våtmat fra fostermor hver dag er de veldig glad for. De er som søster og bror. Mulig de også egentlig er det. Siden de to har det veldig fint sammen skal Foxy og Puma adopteres ut sammen. Begge kan løftes og bæres. Foxy og puma trenger et trygt og godt innemiljø å kunne boltre seg på. Foxy er også litt allergisk, og trenger en øyedråpe en gang om dagen. Det er veldig lett og raskt å gi dråpen, for når fostermor kommer med dråpeflaska stiller Foxy seg bordet og er klar! Øyedråpene er heller ikke kostbare.

Puma og Foxy er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi dem et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere