Fiona

 

 

Fiona er en fluffy, søt, svart og hvit langhåret skjønnet, som kom til oss på Halloween sammen med sin gode venn Karma. Hun holder seg litt i bakgrunnen og har en undrende holdning til omgivelsene. Noen ganger kaller vi henne bare «Alice in Wonderland». Hun er en nydelig kattunge som har rukket å bli 6 mnd.

Hun elsker planter og jorden de er plantet i, så man må passe på plantene i huset når hun er i nærheten. Hun er også et matvrak, så når hun lukter mat kommer hun for å undersøke hva som blir servert og håper på en smakebit. Hun er veldig tålmodig og tigger ikke, men har begynt å lage sine egne lyder for å si i fra at det faktisk er noe hun vil ha😊

 

 

Fiona er litt reservert av seg, så hvis du får klappe henne er du godtatt med en gang. Hun er ikke aggressiv i det hele tatt, men hun liker ikke å bli holdt av noen hun ikke har «godkjent». Da blir hun urolig og vil gjerne gjemme seg så fort som mulig. Når man koser med henne og hun er avslappet, kan hun krølle seg sammen som en liten ball å sove lenge ved siden av deg.

Hun går veldig godt sammen med andre katter, spesielt Karma som hun gjerne vil bli omplassert sammen med. Fosterhjemmets hannkatt har hun også lagt sin elsk på, og de to er også blitt som erteris (kanskje mest fra Fiona sin side). Hun venter på han når han har vært på luftetur. Da står halen rett til værs og hun løper mot sin nye venn og følger etter der han oppholder seg.

Fiona er veldig snill og leken. Hun liker å leke med ball og jage etter lekemus. Hun ønsker seg et for-alltid-hjem med hage og helst en annen katt, sånn at hun får være i omgivelser hun trives i.

 

Fiona er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere