Findus

Findus er 3,5 år, elsker kos og hopper gjerne opp på fanget ditt. Også når det ikke passer, så det kan være greit å lukke toalettdøra om du skjønner. Findus liker også godt å legge seg i vasken og det gjerne rett før du skal pusse tennene. Findus er katten for deg som liker selskap. Om kvelden ligger han ved siden av deg og koser.

Findus er en trivelig katt som svarer deg når du spør ham om noe. Findus går fint sammen med fosterfars to rolige hunder og fosterfars andre katter. Findus kan løftes, bæres og liker å kjøre bil. Findus er underbitt og spiser best av en skål spesiallaget for "underbitte" puser. Findus trenger gode utemuligheter.

Findus er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Findus et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere