Else og Åse

VAKRINGENE ELSE OG ÅSE TIL ADOPSJON SAMMEN 😻😻
🐾🌟Eventyret om De Nysgjerrige Utforskerne på Jakt etter Sitt For-Alltid Hjem🌟🐾
I et fosterhjem fylt med latter og spillopper, bor to hjertevarmende tricolor skjønnheter ved navn Else og Åse. Disse to fine søstrene på 8 måneder (estimert), bundet av et uatskillelig vennskap, er klare til å hoppe hodestups inn i sitt neste store eventyr: å finne et for-alltid-hjem.
I Kjøleskapet og Under Dyna
Else, den fryktløse oppdageren, har en uimotståelig trang til å utforske verden – selv om det betyr å dykke inn i kjøleskapets kalde mysterier. Åse, på sin side, foretrekker de koselige hjørnene under dyna, men er aldri langt bak sin søster i eventyr. Begge elsker de hundene i fosterhjemmet der de får ekstra kos og kjærlighet. Der den ene går, følger den andre alltid etter, og sammen utforsker de hver krok av livet med en uslukkelig nysgjerrighet.
Følgesvenner På To og Fire Ben
Disse kattungene er mer enn bare kjæledyr; de er følgesvenner som lyser opp hverdagen med sin kjærlighet og lekenhet. Enten du trenger selskap på do eller en hjelper som undersøker kjøleskapets innhold, er Else og Åse aldri langt unna. Deres lekne ånd vet ingen grenser, og de kan tilbringe timer med å fange imaginære bytter eller tumle rundt med sin favorittleke.
Sammen Gjennom Tykt og Tynt
For Else og Åse er verden et bedre sted når de er sammen. De deler alt fra hemmeligheter til fanget de sover på, og deres evne til å tilpasse seg nye situasjoner – enten det er å reise i bil, sitte i et bur for en stund, eller nyte en trygg utforskning utendørs – er bemerkelsesverdig. Disse søstrene har opplevd nok av utendørsliv til å vite at de elsker det, men de drømmer om et hjem hvor en katteluke alltid ønsker dem velkommen tilbake til varmen og tryggheten innenfor.
Drømmehjemmet
Else og Åse drømmer om et hjem hvor kjærlighet og eventyr venter ved hver sving. Et hjem hvor deres nysgjerrighet kan blomstre, og deres sjeler kan finne ro. De søker et trygt og godt utemiljø der de kan utforske naturen side om side (når de blir over et år), for deretter å krølle seg sammen i fanget ditt når dagen er omme.
Er Du Klar for Å Bli Del av Deres Eventyr?
Å åpne hjemmet og hjertet ditt for Else og Åse betyr å invitere inn endeløs glede, latter og kjærlighet. Disse to skjønnhetene er klare til å gjøre ditt hjem til sitt slott, og fylle hver dag med eventyr og selskap. Else og Åse venter spent på å starte sitt livs eventyr med deg, dine puser eller den rolige hunden du har. Vil du være helten som gir disse uatskillelige sjelene sitt for-alltid hjem?
Else og Åse er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Else og Åse et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1250 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere