Ellinor

Hjerteknuseren Ellinor drømmer om sin helt egen familie. Denne nydelige ni måneder unge jenta er sprekkfull av kjærlighet, lek og ablegøyer!

Ellinor elsker å være sammen med menneskene sine, og når det er hviletid ligger hun gjerne på fanget og maler så det durer i hele huset. Hun har så mye kjærlighet å gi, og nyter å få kos og å sitte på armen. Hvem kan vel motstå det skjønne lille fjeset hennes og den morsomme ‘knirkestemmen’? Så langt har hun sjarmert i senk alle hun har møtt!

Hun har fremdeles mye kattunge i seg, og går aldri lei av å leke. Om hun synes det er på tide med en lekestund, henter hun gjerne en av yndlingslekene sine og tar den med til deg så du skal forstå at det er leketid. ‘Fiskelekestenger’ er noe av det morsomste Ellinor vet og hun er lynrask når hun jager dem rundt i stua - gjerne opp til toppen av klorestolpen og over og under stoler, bord og sofaer. Når hun har fanget dem, bærer hun dem stolt med seg, og så setter hun seg pent ned og venter på at du plukke dem opp igjen og begynne på nytt. Baller og leker fylt med kattemynte er også kjempespennende, og leketunneler er veldig stas! Og når det er på tide å roe ned litt, er det lite som slår en fugle- eller musevideo på YouTube. Ikke rart hun sover som en stein når hun er utslitt av lek og kos.

Som kattunger flest er hun fremdeles litt rampete, og vil gjerne forsøke tøye grensene for hva som er lov. Men hun er flink til å bruke klorestolpe og kattekassen, er ikke kresen i matveien og hun er snill som dagen er lang. Hun har hilst på de andre kattene i huset og synes det var stor stas, selv om de fastboende firbeinte kanskje ikke var like overbevist.

Ellinor gleder seg veldig til å bli noens bestevenn, og ønsker seg et hjem med trygge utemuligheter der hun kan få gå på oppdagelsesferd når hun er gammel nok. Hun kan nok gjerne bo sammen med en annen katt, og vil sikkert også gå fint sammen med barn fra barneskolealder og oppover - hun er generelt veldig glad i mennesker og vil veldig gjerne være med på alt som skjer i hjemmet sitt. Hun drømmer om noen som har tid og lyst til å leke masse med henne, som kan gi henne all den kjærligheten hun fortjener, og som hun kan sovne trygt på fanget hos.

Ellinor er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Ellinor et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1250 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse. Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere