Dråpe

Dråpe er en nydelig jente på 6 måneder. Hun er en kosete og leken kattunge, og er som kattunger flest full av energi og artige påfunn. Dråpe har silkemyk semilang pels, og hun er trefarget, også kalt tricolor, skilpadde eller calico, så pelsen hennes er et vakkert lappeteppe av svart, hvitt og oransje. Hun har til og med små hvite «sko» på beina!

Dråpe var forsiktig, men nysgjerrig da hun kom til fosterhjemmet, og gjemte seg en del i starten. I løpet av kort tid ble hun imidlertid en skikkelig kosepus, og nå oppsøker hun ofte kos, nærhet og oppmerksomhet. Når hun flytter til foralltidhjemmet sitt er det sannsynlig at hun vil trenge litt tid på å bli trygg igjen, men så vil den herlige koseklumpen hun egentlig er komme frem.

 

 

I fosterhjemmet har Dråpe bodd sammen med en annen fosterkatt, og hun kommer veldig godt overens med ham og trives i hans selskap. Hun kan altså passe fint i et hjem som har katt fra før av.

Dråpe kan fortsatt bli skremt av høye lyder og brå bevegelser, og passer derfor best i et hjem uten små barn. Hun ønsker seg også muligheten til å utforske verden utendørs når hun er stor nok.

Dråpe er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere