Dottie

Dottie, eller Lille Hjerte, er en herlig jente på 16 uker med hvit pels med noen tigerfargede områder på kroppen. Hun er høyt og lavt og er veldig glad i å leke med søsknene sine. Hun spurter att og fram på klorestativer og elsker å ligge høyt og se på utsikten. Der kan hun kose seg i mange timer, eller sove sammen med sine søsken og ta seg en velfortjent pause etter all lekingen. Hun elsker våtfôr og står gjerne og tripper når det er tid for mat. Kattesnacks har hun også begynt å få smaken for, og da gjelder det å finne riktig type snacks.

Dottie er glad i kos og ligger gjerne litt sammen med deg i sofaen, særlig godt er det med kos når lekeraptusene er over. Hun kan ligge i sengen sammen med deg også, hun synes det er fint med nærhet, og om du ikke beveger deg for mye kan hun bli der lenge. Hun er omsorgsfull og vasker ofte sine søsken og fostermor.

Dottie er glad i lekestenger og å finne hulrom hun kan gjemme seg bak, for så å sprette frem og angripe eller bli angrepet av søsknene sine. I det siste har hun funnet ut at plastposer er herlige å leke med fordi de knitrer så fint, samtidig kan hun kaste seg på dem og skli litt rundt. Doruller har også nylig blitt et spennende leketøy og fostermor bare ler når badet plutselig har fått papirunderlag og hundeposene har blitt dratt ut i en lang remse. Hun har en herlig appetitt for livet og alt det har å by på.

Nå ønsker hun å finne seg en familie som kan garantere henne et godt hjem for resten av livet. Hun har mye å tilby, som verdens mykeste pels, og å spre glede og humor og gi familien sin trim i form av lek og ablegøyer, men ikke minst kjærlighet og kos. Har dere en fin hage også, så er lykken komplett. Men hun er ikke klar for utelivet før til våren. Da kan hun lære seg verdenen på nytt og snuse på grønne planter, jage fluer og ta seg en manikyr på en egnet trestamme.

Høres denne godjenta ut som en som passer fint inn i din familie? Da gleder hun seg til å høre mer om dere.

Dottie er vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi Dottie et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere