Dixie

Dixie er en fem år gammel veldig snill dame som leter etter det perfekte for-alltid-hjemmet, kanskje det er hos deg?

Det beste Dixie vet er å bli klødd under haken, og hun sier tydelig fra (ved å mjaue mens hun ser på deg) at hun ønsker kos, gjerne mye kos. Dixie er også glad i mat og kommer løpende til kjøkkenet når hun merker at det er tid for at frokosten deles ut.

Selv om Dixie er veldig glad i oppmerksomhet og trenger mye kjærlighet så bruker hun litt tid på å stole på nye mennesker. Og kommer til å trenge tid til å falle til ro i nytt hjem.

Dixie leter derfor etter et hjem som er tålmodige og gir henne den tiden hun trenger for å både tørre å vise frem personligheten sin og til å bli en enda tryggere katt. Selv om hun har blitt mye tryggere i fosterhjemmet så trenger hun fortsatt hjelp til å bli enda tryggere, og er fortsatt usikker på noen ting i hverdagen.

Dixie ønsker seg et rolig hjem, uten små barn. Dixie er redd for hunder, men er veldig glad i andre katter. Hun hadde derfor satt stor pris på om hennes nye hjem har en katt fra før av.

Dixie trives best i sofaen hvor hun føler seg trygg, får så mye klapp hun ønsker og ikke trenger å forholde seg til biler og andre uforutsette lyder som finnes ute. Dixie leter derfor etter et hjem hvor hun kan få være innekatt.

Dixie er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Dixie et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere