Dennis

Dennis er familiens lille bølle på 10 uker, og har de morsomste markeringene i ansiktet. I noen vinkler ser det ut som at han har sinte øyenbryn, som gir mye latter og underholdning i hverdagen. Men heldigvis er han ikke i nærheten av å være så streng som han tidvis ser ut.
 
I motsetning til sine søsken, har Dennis en kraftigere kroppsbygning og ser derfor ut som en nydelig liten kraftplugg. Dette bruker han til sin fordel og bøller med de andre ungene. Han er den kattungen som kan gi Mac en "run for his money" under lekeslossing. Når han ypper seg mot tante Nadja, derimot, blir han som regel fort satt på plass.
 
Dennis er også en "climber extraordinaire", og han klatrer på alt han kan. Her om dagen klarte han faktisk å klatre opp hele gardina, til gardinstanga 30cm under taket, og der ble han sittende som kongen på haugen. Når han ikke bøller rundt, syns Dennis det er veldig fint å sove inntil fostermor eller fosterfar i sofaen. Da legger han seg gjerne på ryggen og maler når han får kos på magen.
 
Dennis er en liten luring man ikke kan unngå å elske. Han vil trives godt i et hjem med muligheter for å finpusse sitt talent for å klatre, da gjerne i et hjem som har en hage med masse spennende trær han kan trene i når han har blitt stor nok
 
Dennis er vaksinert og ID-merket.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere