Deandra

Frøken Dee er en liten rakker på 10 uker, men hun er også supersøt. Hun liker å løpe etter føttene til fosterfamilien sin og de andre småpusene, og hun er ekstremt god på bakholdsangrep. Hun ligger ofte og lurer bak hjørner, og hopper ut på søsknene sine når de løper forbi. Hun er derimot ikke like fornøyd når de andre gjør det samme mot henne, og gir fort fra seg et lite fres dersom hun blir skremt.
 
Dee elsker å ligge i en av hengekøyene på klorestativet, og det aller beste er når hun kan ligge der sammen med søsteren sin, Charlie. Da er hun verdens søteste lille jente, og maler som en liten maskin når hun får kos.
 
Når hun er i sengen, er Dee på sitt mest lekne. Da spretter hun rundt som en liten kanin, og løper i små sirkler for å kvitte seg med energien. Deretter pleier hun som regel å sovne mellom beina på fosterfar. Hun elsker snacks, og knurrer til søsknene sine dersom de prøver å stjele fra henne. For det er HENNES snacks! Alt sammen!
 
Dee er en kjempemorsom liten frøken, og bringer så mye glede. Hun ser etter en kjempekoselig familie som har et utømmelig lager av snacks og et stort grøntområde hun kan utforske når hun er ett år, og gammel nok til å finne veien hjem igjen.
 
Deandra er vaksinert og ID-merket.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere