Charlie

Charlie er en vakker liten panterpus på 5 måneder med silkemyk og skinnende sort pels. Hun har noen hvite hår på ørene og labbene som bidrar til å gjøre henne enda mer sjarmerende. De vakre øynene kan se rett inn i sjelen din. "When you look into the abyss, the abyss looks back into you", pleier fostermor å si om Charlie.

Charlie ble født i fosterhjemmet sammen med sine fire søsken, og var den eneste som ikke hadde samme tigerstriper og farger som moren. Hun er som sorte katter flest, og er den desidert mest sassy kattungen i kullet. Hun er som oftest full av energi og elsker å leke både med fosterhjemmets fastboende katt og med fosterforeldrene. Fosterforeldrene til Charlie syns at det er ekstra morsomt når hun har masse energi som hun får utløp for ved å løpe rundt i leiligheten. Da er hun høyt og lavt, og lager masse morsomme lyder mens hun løper og hopper. Da er det ingen tvil om at Charlie storkoser seg.
Charlie elsker mat og snacks, og er stor fan av tørrfór. Våtfór og kattegodteri er derimot det aller beste i hele verden, og hun svinser rundt beina til fosterforeldrene når de finner frem våtfór og snacks. Da mjauer hun også ivrig, og blir kjempeglad når hun får det servert. Hun vet godt hvilken skuff dette oppbevares i, og kommer løpende med en gang hun hører at akkurat den skuffen blir åpnet.
Når Charlie blir trøtt, kommer hun ofte opp i sofaen. Da er det spesielt godt og stas å legge seg helt inntil fosterfar for en liten hvil, eller i fanget. Der kan hun bli liggende i en evighet, og hun vil veldig gjerne få kos mens hun ligger der. Da maler hun av full maskin og strekker på de små potene sine. Ellers liker hun også godt å sove i hengekøya på klorestativet, i favoritthula, eller på det varme baderomsgulvet sammen med fosterhjemmets katt, som Charlie ser på som en tante.
Charlie er bare en helskjønn liten panterjente som det er umulig å ikke falle hodestups for. Charlie drømmer om å få bo sammen en familie som aller helst har katt fra før slik at hun alltid vil ha selskap. En familie som også har litt større barn som kan leke og aktivisere Charlie hadde nok passet henne ypperlig. Og har de egen hage eller bor landlig og grønt til, da er drømmen komplett!

Charlie er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere