Chamonix

Hei, mitt navn er Chamonix. Jeg er en veldig morsom, kosete og oppmerksomhetssyk dame på 5 år. Jeg liker å leke og ha det gøy, derfor vil jeg gjerne ha en lekekamerat som kan ha det gøy sammen med meg. Til tider kan jeg bli litt masete, om du spør min eldre pusebror. Samtidig gjør det meg ingenting å bli satt på plass, jeg skjønner at han er gammel. Det hadde derfor vært gøy å flytte inn med noen på min egen alder. Jeg bor gjerne med katter, men helst ikke med hunder eller barn.

Jeg følger deg gjerne på do, koser gjerne i timevis, men du må helst ikke løfte meg - det er jeg ikke så glad i. Men kanskje dette er noe vi kan øve på sammen?

Jeg er utrolig glad i fugler, men pr nå får jeg bare sett dem fra vinduet. Ønsker gjerne å bo et sted hvor jeg i fremtiden kan utforske naturen.

Jeg er veldig matmotivert, så det går fint å få meg inn i buret - selv om jeg ikke liker å reise.

Jeg har dessverre flyttet mer enn jeg ønsker, og ser derfor nå etter mitt for-alltid-hjem.

Chamonix er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Chamonix et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1250 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere