Blåregn og Humle

 

 

Blåregn og Humle er to herlige pusebrødre på 4 måneder som søker et hjem hvor de kan leke, kose og være varme og trygge for alltid. Guttene er, som kattunger flest, aktive og fulle av energi, så hjemmet må forvente at de er høyt og lavt de første månedene.

Guttene og søsknene deres fikk en tøff start på livet. Seks premature kattunger ble funnet i en hekk, våte og kalde, og mor var ikke å se. I de første timene etter at de ble tatt inn var det usikkert hvordan det ville gå – å være undervektig, nedkjølt og uten mamma er en livsfarlig situasjon for en kattunge. Heldigvis gikk det bra med hele søskenflokken, takket være hjelpende menneskehender!

 

 

 

Humle er en skjønn grå og hvit gutt som er kosete, morsom og full av energi. Han elsker å ligge under et teppe i sengen eller sofaen, vil gjerne klappes og koses, og synes det er gøy å krype inn på små gjemmesteder. Humle var minst i søskenflokken, og synes det er trygt og godt å ha storebror i nærheten.

Blåregn er en nydelig helt grå gutt. Han er en litt roligere type og kan være mer reservert, men også han synes det er hyggelig med kos og klapp når han blir trygg på deg. Spesielt liker han å kose i sengen om morgenen. Han er leken og nysgjerrig, og synes det er spennende å utforske alle husets kriker og kroker. Han synes også det er veldig spennende å sitte i vinduskarmen og følge med på det som skjer utenfor.

Guttene kan passe hos en enslig person, et par, eller en familie med litt større barn (10+ år). De er svært knyttet til hverandre og ønsker derfor å finne et hjem sammen.

Begge er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere