Asta

Nydelige Asta med det uskyldige blikket og den lange og silkemyke pelsen. Hun trenger bare å se på deg, og du smelter fullstendig.

Asta er en morsom, snill og god jentepus på fire måneder. Hun kan være litt forsiktig i starten, men blir lett engasjert i lek med fjærleker og piperensere. Å klatre synes hun er spennende, og hun er utrolig flink til det. Hun kan også finne på å vippe små jordklumper ut av blomsterpottene og jage dem rundt på gulvet.

Hun er nysgjerrig på alt som skjer ute, og sitter ofte i vinduet for å følge med. Hun trenger derfor å komme til et for-alltid-hjem som har trygge utemuligheter hun kan utforske når hun blir større.

Asta spiser stort sett tørrfor, men setter stor pris på litt våtfor innimellom. Det er kjempepopulært med en godbit i ny og ne, og det blir alltid en god start på dagen når hun får en liten smak av gresk yoghurt når fostermamma lager frokost.

Asta vil trives i en familie med litt større barn, eventuelt hos noen uten barn. Hun har vokst opp sammen med tre søsken og moren sin (som hun er avbildet sammen med på noen av bildene), så hun er vant til å ha firbeinte venner og kan passe i et hjem som har katt fra før av.

Asta er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Asta et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere