Ask og Idun

Ask og Idun (4 måneder gamle) er bror og søster og partners in crime :-) Der den ene er, er sannsynligvis også den andre. De har stor glede av å være sammen, og da er det høyt tempo med leking, løping og små slåsskamper. Vi håper noen vil adoptere begge, slik at de kan fortsette å være sammen. De vil da få to søte og nysgjerrige små familiemedlemmer som gjerne blir med på det meste, men som også vet å underholde hverandre.

Sjarmøren Ask er nysgjerrig, leken og liker å løpe rundt etter små baller og piperensere. Innimellom har han tid til å kose litt. Å bli klødd på haleroten er det beste, men han vet veldig godt at hjertene våre smelter når han ruller seg over på ryggen og viser frem den kritthvite magen.

Han er den første som kaster seg over maten når den serveres, og den første som er ferdig. Han maler gjerne mens han spiser, for å tydeliggjøre hvor mye han koser seg.

Idun er en yndig og nett liten tigerfrøken, som kan være tøff når det trengs. Hun kaster seg inn i leken med broder Ask, men når hun synes det blir for mye, plasserer hun poten sin bestemt i pannen hans, for å vise at hun har fått nok. Hun er glad i å jakte på små baller og piperensere, og hun stikker gjerne av gårde med dem for å ha dem for seg selv. Skolisser er også veldig spennende, så skoene i fosterhjemmet flytter seg av og til på mystisk vis :-)

Begge spiser stort sett tørrfor, men blir veldig glade for å få våtfor av og til. Og det blir alltid fest når fosterhjemmet innimellom disker opp med reker og kokt sei.

Vi tror at både Ask og Idun vil ha stor glede av å være ute når det er tid for det. I fosterhjemmet sitter de av og til i vinduet og følger med på alt som skjer på utsiden. Naturprogrammer på TV er også populært. Vi tror at de vil passe i en familie med barn, slik at det er flere som har tid og lyst til å leke med dem.

Både Ask og Idun er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi dem et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere