Anna

Anna er en veldig koselig og kjælen katt på 10 år. Hun liker å ligge i nærheten og være rundt deg når du er hjemme. Hun er en eldre dame og er veldig svaksynt på grunn av grå stær, derfor er hun rolig og ikke særlig leken. Hun er ikke interessert i klorestativ eller leker, men hun kan få litt raptus innimellom hvor hun løper rundt og leker med seg selv.

Hun bruker store deler av dagen til å vaske seg eller sove, og er veldig glad i å sove i seng eller sofa. Ellers er hun også veldig glad i våtfôr og godbiter. Fordi hun er svaksynt lytter hun godt, så vi pleier derfor å kaste godbiter på gulvet så hun kan lytte etter hvor de faller. Hun hører også når man kommer inn døren og kommer som regel løpende for å hilse.

På grunn av synet bruker Anna litt ekstra tid på å bli kjent med et nytt hjem. Hun trenger å bli trygg på ulike høyder og hvor langt det er ned før hun hopper, f.eks. om hun skal i sofa eller seng. Når hun kjenner høyden, kommer hun seg enkelt opp og ned selv. Hun kan også lett bli skremt av lyder i starten når hun ikke vet hva de er, men hun blir vant til dem etter hvert.

Anna vil passe i et rolig hjem, men kan fint bo sammen med eldre barn (15+). Hun må være innekatt på grunn av synet. Hun passer best i et hjem uten andre dyr. Anna har på grunn av alderen noen smerter i skjelett/ledd og hun må derfor ha en månedlig injeksjon med en medisin som heter Solensia. Injeksjonen kan man få satt hos veterinær og om ønskelig kan veterinær gi opplæring så man senere kan sette den selv.

Anna er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Anna et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere