Anna

Anna er en kosete katt på 10 år som leter etter et hjem hvor hun kan nyte pensjonisttilværelsen. Hun liker å ligge i nærheten og være rundt deg når du er hjemme. Hun bruker store deler av dagen til å vaske seg eller sove, og er veldig glad i å sove i seng eller sofa. Hun kan få litt raptus innimellom hvor hun løper rundt og leker med seg selv, og leker med kattemynte er det stor interesse for. Hun er ikke interessert i klorestativ. Hun hører når du kommer inn døren og da kommer hun som regel løpende for å hilse.

Anna er svaksynt og bruker derfor litt ekstra tid til å bli kjent med et nytt hjem. Hun trenger å bli trygg på ulike høyder og hvor langt det er ned før hun hopper, f.eks. om hun skal i sofa eller seng. Når hun kjenner høyden, kommer hun seg enkelt opp og ned selv. Hun kan også lett bli skremt av lyder i starten, men hun blir vant til dem etter hvert.

Anna vil passe i et rolig hjem med en eller to voksne. Hun må være innekatt på grunn av synet. Hun passer best i et hjem uten andre dyr. Hun har på grunn av alderen noen smerter i skjelett/ledd som gjør at hun trenger en månedlig injeksjon med en medisin som heter Solensia. Injeksjonen kan man få satt hos veterinær og om ønskelig kan veterinær gi opplæring så man senere kan sette den selv.

Anna har tannresorpsjon (TR) og trenger derfor tannsjekk ca. en gang i halvåret og kan få behov for tannbehandling. Hun har tidligere hatt en allergisk reaksjon på fôr og skal derfor bare spise fôr fra Hills Hypoallergenic-serien.

Anna er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Anna et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1250 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere