Andrea

 

Andrea er en herlig jente på 4,5 år. Hun har nydelig sort pels med gulgrønne øyne og en søt sort nese og litt markert "bart". Hun har et veldig mildt vesen og bor i dag sammen med tre andre katter. Hun kommer godt overens med dem men kan være litt reservert ovenfor de mer dominante hunnkattene, så hun vil også trives som alenekatt. Hun er så søt når hun kommer for å få kos eller for å hilse på. Hun virkelig smiler til deg og myser med øynene, så legger hun hodet på skakke, lukker øynene og gir deg en kos i ansiktet. Det smelter hjertet til fostermor hver gang hun gjør dette og det er ofte. Særlig når hun er litt småsulten og vil ha en liten godbit.
Hun er en jente med stor appetitt og er av den grunn litt overvektig. Hører hun snacksposen knitre, så kommer hun med en gang og vil gjerne ha noe godt. Hun pleier å ta tak i hånden din for å få godisen og nesten alt er godt synes hun. Fostermor pleier å leke med laserpenn med Andrea for å trimme henne litt. Hun simpelthen elsker det. Bare hun hører klikket fra laserpennen spretter ørene opp og hun er lys våken og klar. Da farer hun rundt som en rakett fra den ene enden til den andre og koser seg. Hun er ikke interessert i lekestang eller små baller, her er det laserpenn som gjelder.

 

Hun ligger gjerne og sover i sofaen ved siden av deg, og kommer opp på fanget ditt for en stangekos eller fem. Hun kan løftes og liker å ligge på brystet ditt for kos, da snur hun seg opp ned og nikoser med deg en kort stund, før hun går ned igjen. I sofaen snur hun seg ofte på ryggen med bena rett opp for kos på magen. Da koser fostermor henne forsiktig på magen og hun lukker øynene i nytelse. Leketrangen kan våkne ved kos på magen og hun kan småbite litt da, men hun slutter fort. Sitter du å jobber på pc, så legger hun seg gjerne på bordet ved siden av og slapper av der for å holde deg med selskap. Hun vil nok være forsiktig en stund etter at hun har flyttet til sin for-alltid familie, og du må regne med litt tid for å bli kjent med henne og vinne hennes tillit.
Hun vil veldig gjerne bo et sted med hage og utemuligheter, for å få nyte alt livet har å tilby og få klatret i trær og kost seg i solskinnet.
Ønsker du en mild og snill katt som har en god og rolig utstråling, så er Andrea jenta for deg.
Andrea er kastrert, vaksinert og ID-merket.

 

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere