Adele

Møt Adele, 9 måneder: Den Sjarmerende Grå Pusen med Store Øyne og Et Hjerte Fullt av Eventyr!

🌟 La deg fortrylle av Adele, vår uimotståelige grå kattunge som kan minne om en myk og koselig versjon av Pus med støvler. Denne lille, men tøffe skatten ser opp på deg med sine store, uttrykksfulle øyne, klar til å erobre ditt hjerte og ta deg med på eventyr.

👑 Den Fryktløse Oppdageren: Adele kan være liten, men hun er full av mot og nysgjerrighet. Hun vandrer fryktløst rundt i sitt kongerike (ditt hjem), alltid på jakt etter nye spennende eventyr.

👀 Store Øyne, Stor Personlighet: Med øyne som stråler av nysgjerrighet og sjarm, ser Adele ut som hun har tusen historier å fortelle. Hun vil sjarmere deg med bare et blikk og et mykt mjau.

🤗 Kosens Dronning: Denne lille eventyreren elsker oppmerksomhet og kos. Hun nyter hver stund hun kan rulle rundt for en god magekos, og viser sin tillit og kjærlighet åpent.

💪 Modig og Tillitsfull: Adele er en katt med stor tillit til verden rundt seg. Hun møter nye situasjoner og mennesker med et modig hjerte og et vennlig sinn.

🏰 På Jakt etter Et Eventyrfylt Hjem: Adele søker et hjem uten andre kjæledyr, men med et av sine søsken, hvor hun kan fortsette å leke, utforske og dele koselige stunder.

🌟 En Liten Katt med Stor Sjarm: Selv om hun er den minste i flokken, er Adeles sjarm og personlighet like stor og fargerik som en hvilken som helst eventyrhelt.

🚢 Er Ditt Hjem Klart for Adeles Magi? La Adele, den modige og sjarmerende lille katten, bli en del av din familie. Kontakt oss for å møte denne unike og kjærlige sjelen – hun er klar for å finne sitt for-alltid-hjem sammen med et av sine søsken, Tåmmas, Mariann eller Isabel (se de andre annonsene).

Adele er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Adele et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1250 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere