Max er reservert

Max er en veldig snill katt på fem år med lang, svart og hvit pels og lange, hvite værhår. Han har lett for å male høyt, og elsker å få kos, bli børstet og få mat. Om dagen ligger han gjerne og koser, enten på fanget eller for seg selv på sofaen, men han blir veldig glad for å bli klødd litt på hodet.

Selv om han er en voksen katt, er han ganske leken, og han liker å leke både alene og sammen med mennesker. Favorittlekene hans er baller og mus på snor, men det meste av leker han kan bite eller klore på faller i smak.

Max er veldig matmotivert. Han har lett for å like folk, men spesielt om han får en godbit eller to. Når han hører lyden av matinnpakning kommer han gjerne løpende for å se om det er noe til ham. Om noe lukter spesielt godt kan Max bli litt innpåsliten, men hvis man er konsekvent med å dytte ham bort og aldri gi ham noe, vil han lære at dette ikke nytter.

Om morgenen er Max spesielt kontaktsøkende. Når han hører at noen er våkne kommer han løpende med en gang for å få kos i sengen, og han er veldig fornøyd med å ligge ved siden av deg og male. Sengekos er definitivt en favoritt, og etter hvert går malingen over til snorking. Om kvelden har han ikke den samme faste rutinen, men han vil gjerne være ved siden av deg i sengen eller rett i nærheten, for eksempel på nattbordet eller i vinduskarmen.

Max ønsker seg først og fremst et hjem hvor han kan få masse kos. Han har det ganske rolig i fosterhjemmet hvor han er nå, men han er en utrolig avslappet kar, så han vil nok trives godt med et hjem med litt mer liv også. Max kan gjerne bo sammen med større barn (12+) og kan bo sammen med andre katter (men dette er ikke et krav).

Max er id-merket, kastrert og vaksinert. Han er i fosterhjem på Nesøya og tar gjerne imot besøk.

Ønsker du å gi Max et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1250 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss i Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.