Petter

Petter er en kombinasjon av fart, spenning og lek. Men mest av alt er han en storsjarmør! Han er spesiell på alle måter, med kort kremfarget pels med hvitt bryst og hvite labber. Det er litt rødskjær i pelsen hans, noe som har kommet tydeligere frem i det siste. Øyenfargen hans er uvanlig og vanskelig å beskrive, men blikket hans varierer fra skøyeraktig til bedende.

Det er aldri kjedelig der Petter er. Han finner på mye sprell og han er lynrask. Han følger gjerne etter deg for å være med på alt du gjør, eller i håp om å få litt kos eller leke litt.

Han løper, klatrer, jager etter små baller eller hopper rundt når vi tar frem pinneleker. Når han trenger en pause, legger han seg godt til rette på armlenet på sofaen, eller han setter seg i vinduskarmen og følger med på livet på utsiden. Vi tror han ser frem til å få være ute når han blir stor nok til det.

Vi tror Petter vil ha glede av å bo hos en familie som har tid til mye lek og kos. Gjerne en familie med barn.

Petter er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Petter et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1250 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss i Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.