Certina er reservert

Certina er en snill pusefrøken på ca. fem år og nå er denne dronningen klar for å finne for-alltid-hjemmet sitt. Hun er en ekte tigerpus, en nydelig bruntiger eller bruntabby som det også kalles.

Certina liker å være i nærheten av menneskene sine. Hvordan skal hun ellers passe på at de gjør som de skal? Hun er ikke noen fangpus, men hun sier tydelig ifra med stemmen sin når hun ønsker kos, og hun elsker å bli klødd på rumpa. Hun er også veldig glad i å leke.

Hun har silkemyk pels og en deilig kosemage som hun liker å bli klappet på. Hun er også veldig glad i andre katter og har tatt på seg ansvaret for å passe på at menneskene i fosterhjemmet slipper inn de andre kattene når de har vært ute.

Yndlingsplassene hennes i fosterhjemmet er på kattestativet ved sofaen og i vinduet. Her har hun full oversikt over alt som skjer både ute og inne, og hun gleder seg til den dagen hun kan få gå ut.

Certina ønsker seg et hjem med trygge utemuligheter og uten barn. Hun vil gjerne bo hos noen som har katt fra før av eller som har planer om å adoptere en katt til i fremtiden.

Certina er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Certina et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1250 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss i Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.