Meister

Meister er en ca. 2 år gammel sjarmerende «rampegutt», som elsker oppmerksomhet og lek

Meisters drømmedag består av masse leking, både for seg selv og med menneskene sine. Enten om det er en myk og spretten ball, viftepinne eller selvgående elektrisk ball som han kan «jakte» etter. Han synes det er gøy å utfolde jaktinstinktene via diverse lek eller snacks som premie, så han passer nok best med en familie uten småbarn. Meister er som oftest alltid klar for lek og å være aktiv, så derfor trenger han tilgang til trygge utemuligheter for å utforske på egenhånd, klatre i trær og få utløp for all energien og nysgjerrigheten sin.

Meister har god appetitt og elsker mat, spesielt våtfôr og godteribiter. Han er også veldig fascinert av vann, og selv om han drikker fra skål, så liker han aller best å drikke fra rennende vask.

Meister er en storsjarmør og en veldig morsom type. Han liker å være der mennesker er - ikke nødvendigvis for å kose, men for å bare være i nærheten eller invitere til lek. Han liker å være i høyden for å ha oversikt over alt det spennende som skjer, så han ønsker seg veldig mulighet for det. Samtidig liker han å trekke seg litt tilbake for å slappe av alene i sofaen, senga eller andre litt «skjulte» steder.

Meister er tilpasningsdyktig og blir fort glad i mennesker. Bare vær tålmodig og tolk språket hans. Han har blitt mye mer kosete med tiden, men det er fremdeles ikke alltid han vil, eller så får han bare nok. Men han liker veldig godt å bli klappet på haka først.

 

Meister hadde en operasjon tidligere i vår, da to store hårballer satt seg fast. Derfor er det viktig at han får daglig pelsstell og at det støvsuges ofte. Spesialfôr eller annet tilskudd for å bryte ned hårballer kan også vurderes. Det kan virke som han sliter med å hoste opp hårballer, spesielt i sesong med mye røyting. Men det vil trolig bli bedre når han blir utekatt igjen. I tillegg så hender det at Meister spiser på småting, så gjem unna alt smått som han kan svelge!

Meister sover nesten alltid på soverommet vårt om natten. Det hender han hopper opp i sengen med oss, eller så ligger han rett ved sengen Om natten er han som regel rolig, men han synes det er utrolig kjedelig om du sover for lenge - da gjør han alt for å få oppmerksomheten din! Han er generelt glad i oppmerksomhet, så lenge han tar initiativ til det. Han møter oss alltid i døra når du har vært borte noen timer, og er da veldig kosete fordi han har savnet deg! Meister er klar for masse for-alltid kjærlighet og lek, og må få være eneste dyr i familien

Meister er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Meister et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1250 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.