Tåmmas

Møt Tåmmas: Den Tenåringskule Utforskeren med Et Hjerte Fullt av Eventyr! 🌟 Tåmmas er vår fantastiske 9 måneder gamle kattegutt, en ekte tenåring i katteverdenen. Med sin ungdommelige energi og uavhengige sjarm, er Tåmmas mer enn klar til å finne sitt for-alltid-hjem sammen med et av sine søsken.

🔍 Den Eventyrlystne Oppdager: I en alder av 9 måneder har Tåmmas allerede etablert seg som en mester i utforskning. Han er en ung tenåring full av energi og nysgjerrighet, og han elsker å oppdage nye leker og hemmelige gjemmesteder i hjemmet.

🧸 Rolig og Selvstendig: Tåmmas kombinerer det beste av to verdener – han er både leken og rolig. Han er den perfekte følgesvenn for stille stunder, men er også alltid klar for et lite eventyr eller en lek på egen hånd.

🏡 Jakten på Drømmehjemmet: Tåmmas ser etter et kjærlig og forståelsesfullt hjem som kan omfavne hans tenåringsånd. Et hjem som tilbyr frihet til å utforske, samtidig som det gir trygghet og stabilitet.

🌳 Foretrekker Innekattlivet: Etter sitt tidlige liv ute, har Tåmmas funnet ut at han foretrekker den varme og sikre atmosfæren som innelivet tilbyr. Han er nå klar for et komfortabelt liv innendørs, med all den kjærlighet og omsorg en ung katt kan ønske seg sammen med et av sine søsken.

🤗 Vennlig med et Varmt Hjerte: Tåmmas er en sann venn. Han er kjærlig og mild i sin tilnærming til mennesker og viser sin ungdommelige kjærlighet på en sjarmerende og uanstrengt måte. Er Tåmmas den ungdommelige og eventyrlystne katten du har ventet på?

Denne sjarmerende tenåringen venter spent på sitt for-alltid-hjem inne uten andre dyr, sammen med et av sine søsken, Mariann, Isabel eller Adele (se de andre annonsene). Ta kontakt for å møte Tåmmas – han kan være din nye bestevenn og livslange følgesvenn!

Tåmmas er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Tåmmas et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1250 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.