Silje

Silje er en herlig katt på snart 3 år som har nydelig lang pels med tigerstriper. Hun er kontaktsøkende og snill, men holder seg ofte litt på avstand før hun blir trygg på folk. Silje har silkemyk pels som hun steller godt, og møter deg med et lite mjau når du står opp om morgenen.

Etterhvert som hun har blitt husvarm har det vist seg at Silje er en ordentlig kosegris! Det hun liker aller best er å hoppe opp i fanget og ligge der i timesvis.

Silje skulle egentlig adopteres bort før jul, men akutt sykdom gjorde at oppholdet hos fosterfamilien ble forlenget på ubestemt tid. Etter noen måneder med litt hangling og medisin er nå Silje helt medisinfri og tilbake til sitt gamle jeg. Det er vanskelig å si om det vil fortsette sånn, men foreløpig ser det lovende ut. Silje har vært gjennom så mye i sitt ganske korte liv, så nå synes vi at hun fortjener en rolig, liten familie med et uteområde hun kan utforske. Hun er var på brå bevegelser og ønsker seg derfor en familie med en eller to trygge voksne uten barn.

Silje er glad i å leke, og favoritten er små gummiballer og lekepinner med fjær. Hun har masse energi, spesielt sent på kveld, så med tiden vil hun nok ha stor glede av å kunne komme ut og gå på oppdagelsesferd i det fri. I fosterhjemmet har hun brukt god tid på å bli trygg, og hun har behov for tålmodighet. Det har vært utrolig givende å vinne tilliten hennes og se hvordan hun setter pris på å være sammen med oss, skriver fosterhjemmet.

Silje er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Silje et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.