Støtt oss

Medlemskap

Flere medlemmer gir oss muligheten til å hjelpe flere dyr. Våre medlemmer er en viktig støttegruppe som bidrar til at vi kan fortsette vårt arbeid for dyrene. Ditt medlemskap hjelper oss å gi dyrene et bedre liv og det gir dem en  sjanse de kanskje ellers ikke ville ha fått.

Ønsker du å betale medlemskapet årlig, kan du sette opp en avtalegiro i banken din.

Medlemskap koster kr. 375,- i året. Alle medlemmer får foreningens tidskrift Dyrenes Stemme tilsendt i posten. Har du ikke Vipps , da kan vårt kontonummer 1503.53.42599 benyttes.

Meld deg inn her eller ta kontakt på: post@dyreneshus.no

Takk for at du støtter arbeidet for dyrene! Sammen gjør vi en forskjell.

Bli frivillig

Dyrenes Hus drives kun av ulønnede frivillige. Vi har alltid behov for flere gode hjelpere slik at vi kan fortsette arbeidet med å hjelpe hjemløse og nødstilte katter.

Vi søker deg som har et stort hjerte for dyr og som kan tenke deg å bli med oss over tid. Du vil få god innføring i oppgavene og blir en del av en hyggelig gjeng som alle brenner for dyrs velferd. Fortell gjerne litt om deg selv; hvor du bor, alder, yrke og din erfaring med dyr.

Kan du tenke deg å bli frivillig hos oss?
Ta kontakt med oss på post@dyreneshus.no eller bruk skjemaet nedenfor.

Bli fosterhjem

Bli fosterhjem. Vi har alltid behov for fosterhjem som kan stille opp og gi hjerterom og husrom til både små, og store. Kunne du tenke deg å være fosterhjem for én eller flere katter? Send e-post til fosterhjem@dyreneshus.no og fortell litt om deg selv, din familie, bosituasjon og din erfaring med katter og andre dyr.

Gi en gave

Vi er en liten forening som er uavhengige av Dyrebeskyttelsen Norge. Vi setter stor pris på din støtte som bidrar til at vi kan fortsette vårt arbeid for hjemløse katter i nød. Du kan støtte vårt arbeid direkte på kontonummer 1503.53.42599, Vipps #54535 eller bruke boksene nedenfor. Tusen takk for at du hjelper til!

Donasjoner over kr 500 gir rett til skattefradrag.

Grasrot andelen

Støtt oss gratis når du tipper! 7% av din spillinnsats går til oss når du setter oss som mottaker, uten at det går utover din innsats. 

Lagnavn: Dyrebeskyttelsen Oslo & Omegn – Dyrenes Hus. Organisasjonsnummer: 971 260 483

Støtt oss via Vipps

Du kan støtte vårt arbeid ved å bruke vippsnummer 54535.

Bli månedsgiver

Din støtte vil hjelpe dyrene slik at de får nødvendig veterinærtilsyn og andre nødvendige ting
Som fast månedsgiver er du medvirkende til at vi får hjulpet hjemløse dyr i Oslo, Viken og Østfold.
Les mer

Gi en gave

Du kan støtte vårt arbeid direkte på kontonummer 1503.53.42599.

Gi en gave

Husk at donasjoner over kr 500 gir rett til skattefradrag.
Les mer

adopsjonsklare