Zelda

Jeg heter Zelda, en herlig 5 og et halvt år gammel katt. Jeg kom fra en kattekoloni og hadde tre kattunger. Jeg var innom noen fosterhjem en stund. Dessverre gikk det ikke så bra i disse hjemmene på grunn av hunder og allergier. Den første uken jeg var her, holdt jeg meg kun under sofaen, men så har det sakte, men sikkert gått bedre. Jeg lar deg klø meg litt hvis jeg ligger og slapper av, men jeg er fortsatt veldig spent i kroppen. Jeg prøver å bli mer vant med det hver dag, og ellers kommer jeg alltid bort med snuten når du tar frem hånden din. Jeg liker å ligge ved siden av deg i sofaen, og jeg sier også litt når jeg vil ha godbiter.

Jeg har opplevd en betydelig forbedring når det gjelder å føle meg trygg, men jeg er fortsatt litt engstelig for fremmede og gjester. Jeg blir skremt hvis du klapper hendene. Til tross for dette er jeg veldig vennlig, mild og nysgjerrig. Jeg liker å følge deg rundt i huset og leke, spesielt om kveldene! Jeg er sterilisert og har vært en innekatt hele livet mitt.

Det vil ta litt tid og tålmodighet å bygge tillit med meg, men når jeg åpner meg opp, vil du oppdage hvor kjærlig jeg er. Jeg har mye kjærlighet å gi til den rette personen eller familien. Jeg vil sannsynligvis trives i et rolig hjem der jeg kan føle meg trygg og elske å være en del av familien. Med litt tid og omsorg vil jeg være en fantastisk følgesvenn.

Hvis du tror at jeg kan passe inn i ditt hjem og liv, så ta gjerne kontakt. Jeg ser frem til å finne mitt varige hjem hos noen som har kjærlighet og tålmodighet til å gi meg den tryggheten jeg trenger.

Zelda er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Zelda et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1250 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere