Wilhelmina

7 år gamle Wilhelmina er rett og slett verdens søteste pus! Bak en sjenert og introvert fasade skjuler det seg en kosete, kontaktsøkende og vennlig liten frøken.

Hennes favoritting i hele verden inkluderer å ligge i kattetårnet og følge med på folkelivet i gata under, headbutts og å bli børstet. Og jeg har aldri vært borti en katt som maler så mye. Vi har sakte men sikkert også fått dreisen på å spise godbiter fra hånda, og hele katten lyser opp når man kommer bort for å kose. Hun er også utmerket til å lage "biscuits" og gjør dette til den store gullmedaljen når hun er glad.

Med små mjau kommuniserer hun at hun er klar for frokost og hun har etter hvert også begynt å navigere seg inn på kjøkkenet hvor hun skjønner at herlighetene oppholder seg. Våtfor er stas og kattegodteri i kremform enda bedre.

Overfor nye dyr og mennesker heller hun nok mot den sky sorten, og foretrekker da å ligge høyt oppe på kattetårnet sitt hvor hun kan holde øye med ting på avstand. Det skal likevel ikke så mye mer til enn litt børsting før hun «varmer opp» for de fleste. Hun bor også sammen med en annen katt, og det går helt fint.

Wilhelmina har tannresorpsjon og trenger jevnlig sjekk og rens av tenner, og kan gjerne øves opp til tannpuss.

Fosterhjemmet er helt overbevist om at hun kommer til å være verdens beste pus for et hjem som er villig til å bruke litt tid på å bygge tillit hos henne.

Wilhelmina er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Wilhelmina et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1250 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere