Panter er reservert

Koseklumpen Panter er en helsvart gutt på straks fire år. Han er kosete og liker oppmerksomhet. Når man koser med ham må han alltid bevege på seg, og fosterhjemmet har gitt ham kallenavnet «Dulter'n» fordi han dulter borti alt når han koser – noen ganger så hardt at en dør kan åpne seg, for eksempel. Han er spesielt glad i å bli kost i ansiktet – det er en sann fryd for ham.

Utenom kos liker Panter best å kule’n og sove. Han er litt kresen på fôret, så nytt hjem bør gi ham den samme maten som han har fått i fosterhjemmet. Noen ganger får han raptus og da leker han gjerne med en liten mus.

Panter ønsker seg et rolig hjem med voksne og eventuelt store barn (14+). Han er ikke så glad i fremmede, så det kan hende han gjemmer seg bort når dere får besøk. Panter må være eneste katt i hjemmet. Han vil gjerne ha trygge utemuligheter, men siden han kan være litt redd i ukjente situasjoner er det lurt om familien lufter ham i bånd i starten så han kan utforske dette nye sammen med mennesker han føler seg trygg på.

Panter er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Panter et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1250 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere