Mimmi

Mimmi er en søt, helsvart, liten pusejente på rundt 3 år. Selv om Mimmi kan være litt sjenert, elsker hun å få kos på sine egne premisser. Når du sitter i sofaen, vil hun ofte gå forbi deg, og hvis du spør "kos?", vet hun hvordan hun skal be om litt klapp på ryggen. Hun er veldig nysgjerrig og holder alltid et øye med hva som skjer rundt seg, selv om hun kan være litt tilbakeholden til å begynne med.

Hun er veloppdragen, og det er ingen problemer med at hun hopper opp på bord og benker, og hun er flink til å nyte tiden i vinduskarmen, hvor hun kan sitte og studere fuglene og livet utenfor. For å få det beste ut av forholdet til Mimmi, er det viktig å være forsiktig med bevegelsene dine rundt henne, da hun kan bli skvetten hvis det blir for brått eller skummelt. Hun er ikke spesielt glad i å bli holdt, men hun kan godta å bli flyttet forsiktig om nødvendig.

Hun har en liten potet-bamse som hun elsker, og som hun leker ivrig med. Hun flytter den rundt på gulvet, ofte under møbler, bare for å "fiske" den ut igjen, eller så tar hun den med opp i sengen og ruller rundt i dynen mens hun leker. Hun elsker å leke, og finner glede i alt fra baller til papir og pappesker.

Garn er en annen av Mimmis store gleder, men det er viktig å holde det utilgjengelig når man ikke er tilstede, ellers får man fort en liten garnsti som snor seg gjennom hele huset. Når hun leker eller oppdager insekter, uttrykker hun sin glede gjennom mjauing, og til og med når hun er i et annet rom, er hun flink til å la seg høre, slik at du vet at hun er der og klar for oppmerksomhet.

Mimmi har hatt stomatitt, derfor går hun på allergidiett og skal helst ha tørrfor. Hun har det helt fint nå, men det er viktig at man holder øye med munnen og tennene hennes i tilfelle det kommer tilbake.

Mimmi er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Mimmi et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere