Martin

Martin er en forsiktig og snill gutt på snart 3 år med myk, sort pels og gule øyne. Han fikk dessverre ikke verdens beste start på livet, og er fortsatt preget av vonde opplevelser fra fortiden. Det tar tid å vinne tilliten hans, men når du først har gjort det, da har du fått en trofast følgesvenn for resten av livet.

Det beste Martin vet er å legge seg inntil fostermor når hun skal slappe av på sofaen, eller på favorittplassen sofaryggen slik at han kan observere alt som skjer utenfor.
Han er dessverre blitt litt overvektig fordi han trives best med å strekke seg langflat ut på sofaen eller legge seg og slappe av på de varme baderomsflisene. Han er ikke tilhenger av leker som bråker for mye – da blir han nervøs og vil isteden bli sittende på avstand og observere. Det som kan falle i smak er lekeballer han kan jage etter om kvelden, og pinne med fargerike fjær som lager mystiske lyder under tepper eller sofaputer.

Når Martin blir introdusert for nye mennesker og lukter vil han ofte reagere med å frese litt, men vil aldri angripe. På samme måte som med leker som bråker mye, så føler han seg mest trygg når han kan fjerne seg fra en skummel situasjon og observere på avstand. Han er en forsiktig katt som tenker mye og må vite at han er helt trygg før han hopper ut i noe nytt, men det er umulig å ikke bli varm i hjertet hver gang han våger seg ut på nye eventyr; enten det er å komme ut fra gjemmestedet sitt, eller første gangen han tør å komme bort for å få litt kos og oppmerksomhet.

Martin trenger mye kjærlighet og tålmodighet, men når han endelig føler seg trygg vil han bli en katt som kryper inntil deg om kvelden når du skal sove, hopper ned fra sofaen med halen høyt når du kommer hjem fra jobb og som gir deg kos hver gang du legger deg på sofaen for å slappe av.

Martin er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Martin et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere