Leo

Hei, jeg heter Leo!

Jeg er en flott norsk skogskatt på 2 år som har nydelig lang pels og som liker å stelle pent med pelsen min, den er så fin at jeg steller den helst selv. Om jeg ligger på en trygg plass, kan du gre meg litt der du kommer til, før jeg blir urolig. Gjør du noe jeg ikke liker så kan jeg nappe litt med leppene eller du kan kjenne mine tenner, men jeg biter ikke når du tar signalene mine og stopper.
Jeg sover mye på dagen og leker på kveld og natterstid. Vi kan godt leke sammen og da er det fint om du vil sitte på gulvet med meg. Jeg er glad i fjærpinner med snor og ellers leker jeg godt alene med de andre lekene mine.
Om jeg får lukte litt på hånden din, så må du gjerne kose med meg på hodet, i nakken og under halsen. Jeg pleier å trekke meg litt unna og sjekke om du har godteri i hånden først. Jeg kommer også til deg, om jeg vil ha kos.  Jeg pleier å hoppe opp i sengen og stangekose hånden din for å få kos.
Jeg kan bli litt usikker og da finner jeg meg et gjemmested en liten stund, der det er mørkt. Ønsker jeg bare å være litt i fred så går jeg til min papphule. Er jeg i papphulen kommer jeg fort ut og hilser på igjen om det legges frem godbiter og alle menneskene sitter pent. Jeg synes fortsatt at stående og gående mennesker er litt skumle. De er jo så mye større enn lille meg.
Godteri med laks og kattemynte liker jeg godt. Er min fostermor ordentlig snill så får jeg en liten skvett kattemelk. Det setter jeg stor pris på.
I jobben med å sosialisere meg, så gir min fostermor meg litt god mat, når hun kommer hjem. Det kan være jeg får litt våtfór,  eller litt varmebehandlet fisk. Hun trener på at jeg skal lære meg å hilse på når hun kommer hjem fra jobben, og det ser ut til å begynne å virke.
Jeg ønsker meg verdens snilleste familie, dere er rolige og har voksne barn. :)
Jeg er kastrert, vaksinert og ID-merket.

 

 

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere