Ask

Sjarmøren Ask er nysgjerrig, leken og liker å løpe rundt etter små baller og piperensere. Innimellom har han tid til å kose litt. Å bli klødd på haleroten er det beste, men han vet veldig godt at hjertene våre smelter når han ruller seg over på ryggen og viser frem den kritthvite magen.

Han er den første som kaster seg over maten når den serveres, og den første som er ferdig. Ask spiser stort sett tørrfor, men blir veldig glade for å få våtfôr av og til. Og det blir alltid fest når fosterhjemmet innimellom disker opp med reker og kokt sei. Han maler gjerne mens han spiser, for å tydeliggjøre hvor mye han koser seg.

Ask vil ha stor glede av å være ute når det er tid for det. I fosterhjemmet sitter han av og til i vinduet og følger med på alt som skjer på utsiden. Naturprogrammer på TV er også populært. Ask vil passe godt i en familie med barn, slik at det er flere som har tid og lyst til å leke med dem.

Ask er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Ask et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere