Ada

Ada er ikke bare kjent for sin skjønnhet og godhet, men også for sin lekne og morsomme personlighet. Hun elsker å kose seg og kan ofte bli funnet som en tynn strek på ryggen når hun får kos. Med sin nysgjerrighet og kattungeaktige oppførsel, vil Ada glede seg over å utforske alle kriker og kroker av sitt nye hjem. Hun er en selvstendig spiser som regulerer matinntaket sitt selv, og med et balansert kosthold vil hun sikkert legge på seg litt til og oppnå optimal helse.

Ada ser etter et rolig hjem hvor hun kan fortsette å utforske og vokse i sitt eget tempo. Selv om hun setter pris på selskapet til andre kjæledyr, er det ikke et krav – hun vil være lykkelig i et hjem hvor hun får all kjærligheten og oppmerksomheten hun fortjener. Med Ada som en del av familien, vil hver dag være fylt med latter, glede og kjærlighet. Er du klar til å åpne ditt hjem og hjerte for denne herlige jenta? Kontakt oss for å møte Ada og begynne det spennende eventyret med å bli hennes for-alltid-familie.

Ada kan fint være innekatt med andre puser, eller utekatt. Her er vi ute etter å finne den optimale familien😊

Ada er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Ada et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1250 kroner pr katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse med kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Du kan hjelpe som fosterhjem eller frivillig og støtte oss økonomisk. Vipps #54535.

Adopsjonsklare katter

Jeg vil gjerne adoptere