fbpx

Onyx

Onyx er en nydelig pus på ca 6 mnd. Han er en morsom liten krabat som får fosterfamilien sin til å le ofte. Han spretter rundt med morsomme sprell, og jakter gjerne på anklene våre når vi går over gulvet og bruker begge forlabbene til og holde oss fast.

Han elsker lekene sine og bærer gjerne smålekene sine stolt med seg til favorittstolen sin. Onyx elsker kos på fanget og maler høyt mens han tar imot kos fra ørene til haletippen. Han elsker det hvis man tar seg tid til en god kosestund på morgenen, og ellers kommer han og inviterer til kos dagen lang. Han kommer som regel om vi kaller på han og er god til og småprate med deg om han er i rette humøret. Han er spesielt pratsom mens man forbereder våtfôret til han og når han sitter i vinduet og titter på ting som skjer ute.

Han foretrekker kitten våtfôr fremfor noe annet, og han elsker og få godbit innimellom. Når han ser vi har godbit så løper han raskt opp på armlenet på sofaen hvor han foretrekker og få godbiter servert. 

Han er enda litt sjenert ovenfor nye folk, da gjemmer han seg gjerne litt, og han er en forsiktig gutt som nok ville trives best i et rolig hjem. Hobbyen til Onyx er og velte vannskåla og så gå masse i veien mens vi tørker opp. En løsning med en stødig vannskål er en fordel.
Han følger oss gjerne rundt i huset, inn i alle rom, og får han ikke bli med, så venter han rett utenfor døra til vi kommer ut igjen. Da løper han foran deg med halen rett opp når du kommer ut igjen.

Han vil nok bli glad for utemuligheter etterhvert, da han viser stor interesse for livet utenfor vinduet. Han er enda ikke helt trygg på og bli plukket opp, men han godtar det under litt tvil. Det samme gjelder børsting av pelsen. Det er ok om han ligger på fanget og han er i rett humør.

Onyx er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi Onyx et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Grunnet det store presset i fjor har vi også større behov for økonomisk støtte, fosterhjem og frivillige som kan hjelpe. Vipps #54535