fbpx

Washington

Washington er en jentepus på 6 mnd. Hun ble reddet inn av Dyrebeskyttelsen sammen med flere andre katter. Hun er en veldig leken og kosete pus, som er ganske så morsom og veldig søt.

Hun ligger gjerne inntil deg om natta om hun får lov. Hun er energisk som kattunger flest og trenger å bli lekt med. Derfor trenger hun mange katteleker, de kan gjerne være hjemmelagde, og hun trenger noen som vil leke litt med henne hver dag.

Washington er trygg på mennesker, kan løftes, sitter på fanget og er med der det skjer. Hun er ennå bare en kattunge og trenger derfor å få være inne ca. et halvt år til. Slipper hun ut før det kan hun fort bli borte.

Hun er veldig renslig og gjør fra seg kun i kattedoen sin. Hun liker å klore litt, så klorebrett eller klorestativ vil hun sette stor pris på. Washington har gått fint med barn, hund og andre katter i fosterhjemmet.

Washington er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi Chloe et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Grunnet det store presset i år har vi også større behov for økonomisk støtte, fosterhjem og frivillige som kan hjelpe. Vipps #54535