fbpx

Simba

Simba er en nydelig brun og sort tigerstripet gutt på 5,5 år. Han er en veldig sosial katt som elsker å være sammen med familien sin. Han er også veldig leken, og det beste han vet er å jage en pinneleke langs gulvet.

Om dagen liker Simba å ligge i vinduskarmen og følge med på hva som skjer utenfor. Når han trenger en pause fra vaktposten sin, ligger han langstrakt på sofaen og sover. Om natten vil han gjerne sove i fotenden av sengen din.

Simba er en sosial pus som kommer bort til deg for å få kos. Når du sitter i sofaen, kommer han gjerne opp på fanget ditt så du kan klø ham på kinnene. Når han har fått nok kos, trekker han seg tilbake, gjerne til en trygg hule hvor han kan være i fred. Han er også en pratepus med en herlig lys stemme. Når du har vært borte i noen timer, møter han deg i døren og spør hvor du har vært mens han går i åttetall rundt beina dine.

Simba starter alltid dagen med å kvesse klørne, så han trenger en eller flere gode kloremøbler. I fosterhjem har Simba bodd sammen med en annen katt, og de har kommet godt overens og hatt stor glede av å leke sammen. Simba kan derfor passe godt i et hjem med en annen pus.

Simba har sittet en del ved ytterdøren i fosterhjemmet, og har vist et ønske om å gå ut. Det er derfor viktig at han kommer til et hjem hvor han får trygge uteområder å boltre seg på.

Simba er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Simba et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Grunnet det store presset i år har vi også større behov for økonomisk støtte, fosterhjem og frivillige som kan hjelpe. Vipps #54535