fbpx

Selma og Selena

Disse to jentene er nå 16 uker. De ble fanget inn på en søppeldynge i Moss. De var magre og veldig redde, men etter å ha vært i fosterhjem har de blitt trygge og kosete.

De er svært avhengig av hverandre, så fort den ene blir løftet opp eller er ute av syne for den andre, roper de på hverandre. De er svært lekne, særlig på kveldstid. De har som vane å komme opp i sengen og legge seg med menneskene sine, dette elsker de og det har vært en del av å få de trygge og komfortable. Når de hopper opp i sengen ligger de på puten eller på brystet ditt. eller så ligger de sammenkrøllet og maler og koser. På dagtid sover de mesteparten av tiden tett oppå hverandre.

Selma som er den mørkeste, er den mest beskjedne. Hun er veldig snill og kosete, og tillater at man løfter og gjør nesten hva som helst med henne. Selena med mest hvitt i ansiktet, er mer den nysgjerrige typen, og hun passer godt på søsteren sin. Selena er en frempå og modig liten pus. Begge elsker de kos og lek, spesielt å ligge trygt i armene eller i små huler, innhyllet i tepper og dyner.

De er renslige begge to, flinke å bruke kassen sin og de spiser både vått og tørt fôr.
Disse jentene trenger et rolig og kjærlig hjem de begge kan komme til. De er veldig glad i andre katter og oppsøker dem gjerne. På sikt er det fint om de kommer til et hjem de også kan få vær ute i trygge uteområder.

Selma og Selena er vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi disse kattene et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Grunnet det store presset i år har vi også større behov for økonomisk støtte, fosterhjem og frivillige som kan hjelpe. Vipps #54535