fbpx

Roxy

Roxy er kosete og tillitsfull gutt på 3 mnd. Han er rett og slett en veldig sjarmerende fyr med en sjarmerende liten bart. Han er veldig leken, og kjempeflink når han er på veterinærbesøk. Da forholder han seg rolig. Han er også rolig på bilturer. Han kvesser klørne kun på egnet klorestativ. Han sover gjerne de fleste steder om det er oppi et  fruktfat, på fanget , eller på kattestativet sammen med fostermor sine to katter.

Roxy blir lett bli kjent med andre katter. Hvis du har en eller to katter fra før er det helt topp. Han er semilang i pelsen, så han trenger jevnlig pelsstell. Han spiser godt og vil ha både bløtfôr og tørrfôr.

Roxy passer  sammen med alle typer mennesker som har uteplass. For når han blir gammel nok fortjener han å få utfolde seg også ute.

Roxy er vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi Roxy et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Grunnet det store presset i år har vi også større behov for økonomisk støtte, fosterhjem og frivillige som kan hjelpe. Vipps #54535