fbpx

Pote

Pote er en søt frøken på 3,5 år. Hun er stor, med fluffy pels og nydelige gulgrønne øyne. 
Hun er varsom og sjekker ut sine omgivelser nøye før hun er trygg nok til å utforske. Hun elsker kos og er veldig glad i mat. Hun spiser det meste hun kommer over mens hun grynter fornøyd.

Hun vil passe best i et rolig hjem uten små barn og uten mye støy/gjennomtrekk av folk. Helst med noen som har mye tid til henne. Gjerne også med en ekstra katt, sånn at hun får selskap. Hun liker ikke å være alene og søker å være i nærheten der menneskene er. Når hun er trygg nok vil hun selv krype opp i fanget ditt og søke etter kos.

Hun er leken og liker å leke med ting hun finner i husets kroker og kriker. Hun liker også å se ut av vinduet, så hun gleder seg nok til å kunne gå ut igjen når tiden er inne for det. Hun er en nydelig katt med mye personlighet. Man blir så glad av å få være en del av hennes verden.

Pote er forsiktig med nye mennesker og har en ekstra skepsis mot menn. Hun trenger tid til å bli vant med mennesker, men vil være en trygg og kosete pus når du har fått hennes tillit.

Hun ønsker seg en snill og rolig familie, med muligheter for å utforske den store verdenen der ute etterhvert.

Pote er vaksinert, kastrert og ID-merket.

Ønsker du å gi Pote et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Grunnet det store presset i år har vi også større behov for økonomisk støtte, fosterhjem og frivillige som kan hjelpe. Vipps #54535