fbpx

Leo

Leo er en ung gutt på ca 10 mnd som søker etter sitt for alltid hjem.
Han er veldig trygg på mennesker og kommer godt overens med andre katter.

Det vil være et stort pluss om han kan få en kattevenn, da han elsker å leke med fosterhjemskatten. Leo er kjempekosete og elsker å ligge sammen med deg i sengen. Han maler høyt og legger seg helst tett inntil. Leo er en trofast venn i lang tid for deg og din familie.

Leo er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi Leo et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Grunnet det store presset i år har vi også større behov for økonomisk støtte, fosterhjem og frivillige som kan hjelpe. Vipps #54535