fbpx

Snoopy

Hei

Jeg heter Snoopy og kommer fra Kristiansand. For tiden bor jeg i Drammen og søker nå mitt for alltid hjem. Jeg ønsker meg et sted hvor jeg kan gå ut litt, da jeg har så lyst til å være ute også.

Jeg er en kosegutt på litt over et år, liker å være der dere er. Selvsagt klarer jeg meg selv også. Jeg er ganske leken av meg og kan lekebite litt i fingeren din, men ikke hardt.


Mat er det beste jeg vet, så fostermor sier dere ikke kan sette mat fram og gå. Da er jeg der.
Liker å ligge på fanget, men liker å komme selv. Noe jeg gjør ofte. Jeg er nå i et hjem med to hunder, den ene er megastor. Jeg er nok fortsatt litt skeptisk til den store, men også litt nysgjerrig. Jeg vet at jeg kan bo sammen med hunder så lenge hundene er vant til meg.

Jeg kan nok skvette litt av brå bevegelser og plutselige høye lyder, men jeg kommer fort fram igjen.

Ellers håper jeg at du vil ta godt vare på meg så jeg slipper å flytte igjen.
Jeg ønsker bare at noen blir glad i meg.

Snoopy er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Ønsker du å gi Snoopy et godt hjem, send oss en e-post med informasjon om deg selv og fortell litt om hvordan dine boforhold er. Legg også ved ditt telefonnummer: adopsjon@dyreneshus.no

Vi tar et omplasseringsgebyr på 1095 kroner per katt ved adopsjon. Dette dekker noen av våre kostnader i forbindelse kastrering, ID-merking og nødvendig veterinærbehandling av katten før den er klar til å flytte til sitt nye hjem.

Det er viktig for oss på Dyrenes Hus å finne riktig hjem til hver og en av kattene våre. Derfor ber vi om forståelse for at det kan ta litt tid før du får svar på din henvendelse.

Ønsker du å hjelpe til som fosterhjem eller frivillig? Da finner du mer informasjon her: https://dyreneshus.no/hjelp-oss/

Vil du støtte kattene og arbeidet for dem, så er vi veldig takknemlige for det. Grunnet det store presset i år har vi også større behov for økonomisk støtte, fosterhjem og frivillige som kan hjelpe. Vipps #54535